משרות

החוג למערכות מידע מחפש מתרגל.ת לקורס: חשבונאות פיננסית א'

מועד הקורס: סמסטר ב', יום ה' 16:00-17:30

תקציר הקורס: מטרת הקורס היא לספק השלמת תוכן נדרשת לקורס מבוא לחשבונאות פיננסית על מנת לאפשר לתלמיד להמשיך במסלול ההתמחות בחשבונאות במסגרת לימודי השנה השנייה של התואר, ולספק לו תשתית איתנה מבחינת תוכן, עקרונות ומושגים, החיוניים ללימוד קורסי החשבונאות המתקדמים בשנה ב'. הקורס כולל נושאים בהנהלת חשבונות: לימוד נושאים נוספים בניהול חשבונות מעשי, חשבונאות (החלק העיקרי): הקניית בסיס תיאורטי איתן, העמקת ידע מעשי וחשיפה לעקרונות חשבונאיים וסוגיות חשבונאיות נוספות. חישובים מסחריים: נושאים במימון בעלי השקה לתחום החשבונאות.

המודעה תוסר מהאתר בתאריך: 10.09.24

** בעת הגשת המועמדות יש לצרף קורות חיים ולפרט את הניסיון הקודם בהוראת תכני הקורס ולציין כל

החוג למערכות מידע מחפש מתרגל.ת לקורס: מבוא לחשבונאות פיננסית

מועד הקורס: סמסטר א', יום ד' 12:15-13:45 ו- 14:15-15:45

תקציר הקורס: מטרות הקורס: להקנות ידע בסיסי במגוון רחב של נושאים בחשבונאות פיננסית. הנושאים הנלמדים בקורס: יסודות הנהלת החשבונות, עקרונות וכללים חשבונאים (המסגרת המושגית של התקינה החשבונאית-רישום ושיטות הערכה של נכסים והתחייבויות, הכנסות והוצאות), יישום התקינה החשבונאית בנושאים שונים. גילוי והצגה של דו"חות כספיים סטנדרטיים: מאזן, דו"ח רווח והפסד, דו"ח על השינויים בהון העצמי, דוח תזרים מזומנים. ניתוח דוחות כספיים לצרכי קבלת החלטות

החוג למערכות מידע מחפש מתרגל.ת לקורס: חשבונאות פיננסית ב'

מועד הקורס: סמסטר א', יום ד' 16:15-17:45

תקציר הקורס: קורס זה הוא קורס החשבונאות המתקדם הראשון לתלמידי התוכנית בחשבונאות. הקורס יעמיק את הידע של הסטודנט בנושאי דיווח בסיסיים ומתקדמים בחשבונאות פיננסית, ידגיש סוגיות הכרה, מדידה, גילוי והצגה לגבי פריטים בדוחות הכספיים כגון נדל"ן להשקעה, נכסים בלתי מוחשיים, נכסים מוחזקים למכירה, מעברים בין סיווגים מאזניים, התחייבויות לזמן ארוך ואג"ח, מסים על ההכנסה, הכרה בהכנסה ויציג את הדוח על תזרימי המזומנים ואופן מדידתו.